Civic 1.8 --> 8,9sek do 100km/h --> ???nie jedzie???
to co w papierach a to co na drodze, to dwie różne rzeczy, na mojej wsi jest taki Civic Type-S i nie dał rady mojemu BXE po programie wiec to nie jeździ, zaś BXE po programie zaczyna jeździć normalnie i szału też nie robi.
a ile po programie?
PS A honda jeździ tak jak stoi w papierach tj. benzyna wolnossąca 140KM/6300
Witam,
Chcę zakupić zakupić drzwi zewnętrzne antywłamaniowe. Poszukuję czegoś trwałego i dobrego w barrrdzo dobrej cenie. Powiedzmy tak do 1,5 tyś.
Jest sporo firm na rynku. Może na podstawie Waszych doświadczeń coś doradzicie ?
zaiste ze wszystkich nauk enologia jest najszlachetniejsza
"Bo widzisz... w piciu nie trunek jest najważniejszy, a towarzystwo" - Stach Japycz "Rancho"
wrobel, dzięki ale czytałem ten post
Ja potrzebuję drzwi zewnętrznych wychodzących mających bezpośredni kontakt z czynnikami zewnętrznymi np.deszcz, mróz itd.
zaiste ze wszystkich nauk enologia jest najszlachetniejsza
"Bo widzisz... w piciu nie trunek jest najważniejszy, a towarzystwo" - Stach Japycz "Rancho"
ediada, poradzić jak poradzić,ale napewno odradzam zewnętrzne Gerda TT niby wszystko ładnie pięknie,ale skrzydła drzwi robią się półokrągłe po ok.roku i wtedy zaczyna się zabawa reklamacyjna,pół gerdy się zjeżdża i prawie liże drzwi żeby tylko dopatrzyć się jakiegokolwiek uszkodenia mechanicznego.Teraz mam trzecie szkrzydło z dodatkowym zawiasem zobaczymy jak to będzie ale zaczynam się rozglądać za czymś nowym.
Komentarz